Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018
Forgot password?

Uslovi koriščenja

Informacije o Uslovima korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri korišćenju koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Pristupanjem na sajtu (pretraživanje, registracija) Kolibaturs.rs, Vi prihvatate i slažete se sa obavezama koje su definisane ovim Uslovima Korišćenja i molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Ukoliko ne prihvatate navedene Uslove Korišćenja, morate da prekinete odmah korišćenje našeg sajta i/ili servisa.

Izmene Uslova Korišćenja

Mi neprekidno unapređujemo naš sajt i servise koje pružamo, stoga zadržavamo pravo da izmenimo ove Uslove Korišćenja u svakom trenutku, bez prethodnog obaveštenja osoba koje pristupaju Kolibaturs.rs. Sve izmene važe od trenutka kada su objavljene na sajtu Kolibaturs.rs i pristupanjem ili korišćenjem Veb Sajta, Vi prihvatate i slažete se sa takvim izmenama.

Vaš nalog

Ukoliko koristite Kolibaturs.rs, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste uneli prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem Kolibaturs.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti Kolibaturs.rs uz nadzor roditelja ili staratelja. Kolibaturs.rs zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije Kolibaturs.rs će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Lični podaci koje prosledite sajtu Kolibaturs.rs u svrhu dobijanja informacija biće tretirane u skladu sa našim dokumentom Politika privatnosti. Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na Kolibaturs.rs. Kolibaturs.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na Kolibaturs.rs. Protiv takvih aktivnosti turistička agencija Koliba turs može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi ponuda

Koliba turs nastoji da sve ponude opiše što je tačnije moguće. Takođe, Kolibaturs.rs ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi ponuda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.

Cene ponude

Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om ili u evrima (koji se konvertuju po važećem kursu u trenutku rezervacije). Kolibaturs.rs se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili rezervaciju bez obzira da li se cena aranžmana promenila nakon kreiranja narudžbenice. Kolibaturs.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu.

Radno vreme

Radno vreme turističke agencije Koliba turs je radnim danima od 09-20h, subotom od 09-15h. Online sajt Kolibaturs.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Kolibaturs.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci Kolibaturs.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja Kolibaturs.rs.