Thalassies Hotel

Limenaria, Tasos

Opis destinacije

Tasos je ostrvo s prelepim plažama, mirnim i čistim morem s hiljadu i jednom nijansom plavog, izobiljem sunca i šumama na kopnu, mirom i tišinom koja odzvanja beskrajem. Tasos je i ostrvo gostoljublja na kome putnika namernika daruju predivnim jelima, sjajnim salatama, maslinama i kozjim sirevima, plemenitim vinima i rakijama... Osmeh i muzika, uz božanstveni izlazak sunca na ostrvu čine da uspomene odavde nikada ne blede. Tasos je takođe i tirkizno ostrvo u severnom delu Egejskog mora. Poznato još i kao „šuma koja pliva“. Toliko lepo da je na njemu zastao - i večno ostao - zaljubljeni Tasos, mladić kraljevskog porekla, koji se umorio trčeći za feničanskom princezom koju je oteo Zevs. Ali, to je priča iz mitologije...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Thalassies, nalazi se u mestu Limenaria, na samoj obali mora. U porodičnom je vlasništvu, u gostoljubivom okruženju.

Plaža:
Od plaže ga deli ulica. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, dve sale, jedna sa kablovskom televizijom, a druga je sala za doručak, bar, terasu na kojoj se služi doručak, obroci i piće, sa pogledom na more, sala za društvene igre (bilijar, stoni fudbal, šah, tavli, internet igrice, pikado), veliki bazen i dečji bazen, gimnastičku salu, saunu, đakuzi, internet corner, parking.

Sobe:
Sobe su orijentisane prema moru i Svetoj Gori, ili prema bazenu i planinama Tasosa. Opremljene su u egejskom primorskom stilu, sadrže TV, sef, telefon i klima uređaj, mini frižider, kupatilo, fen i WiFi internet.

Standardne sobe je moguće smestiti najviše 2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe.

Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona. Doručak se služi po principu švedskog stola, večera je meni –izbor jela.
 
Kontakt: www.thalassies-hotel.gr
 
Napomena:
Sa ljubavlju, prijateljstvom i čovekoljubljem koje će Vam sa radošću pokazati grčko gostoprimstvo, vlasnici i osoblje hotela Thalassies će učiniti Vaš boravak na ostrvu prijatnim iznenađenjem, a uspomene na Vaš odmor nezaboravnim.
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama