Pariz putovanje uz posetu Minhenu i Salcburgu

više destinacija, Francuska

već od 229€

Opis destinacije

Putovanje u Pariz je idealna prilika da iskoristite prve zrake sunca u martu da obiđete jedan od najlepših gradova sveta. Pariz putovanje uvek pretvori u sasvim poseban užitak, a oni koji su doživeli jesen i proleće u Parizu, sa putovanja se uvek vrate puni najlepših utisaka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
HoteliTip sobe/usluge28.04. - 05.05.
Uskrs i Prvi maj
HOTEL IBIS BUDGET PARIS GENNEVILLIERS 2+*
dvokrevetna
noćenje sa doručkom
259€
319€
trokrevetna
noćenje sa doručkom
229€
289€

Obuhvata
- 3 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama u izabranom smeštaju u Parizu
- Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio oprema, A/C) na relacijama prema programu
- Usluga pratioca grupe tokom čitavog aranžmana
- Turističku taksu za grad Pariz
- Organizaciju putovanja u celini
 
Ne obuhvata
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje do osigurane sume 15.000 evra – 2 evra dnevno – plaćanje u agenciji
- Troškovi promene već potvđenih rezervacija – 10€  po promeni po osobi
- Fakultativne izlete
- Individualne troškove putnika

NAPOMENE:
- Navedene cene iz tabele se odnose na polazak iz Beograda. Za polazak iz Novog Sada i Niša, cena iz tabele se uvećava za 15 evra.
 - iz Novog Sada i Niša će biti organizovan u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji).
- Navedene cene aranžmana iz tabele UKLJUČUJU popust od 10 evra za uplate u celosti (100% avansna uplata prilikom rezervacije ili prijave za putovanje). Putnici koji koriste opciju PLAĆANJA na rate , plaćaju regularnu cenu koja NE uključuje navedeni popust od 10 evra.
Hotel Ibis Budget Paris Gennevilliers 2+* - https://www.accorhotels.com/gb/hotel-A5T5-ibis-budget-paris-gennevilliers/index.shtml

Objekat Ibis budget Paris Gennevilliers nudi bar, a nalazi se u Ženvilijeru (Gennevilliers), u regionu Il de Frans (Ile de France), na 2,7 km od Gradske kuće Ženvilijer i 2,9 km od Višeg suda. Ovaj hotel sa 2 zvezdice ima restoran i klimatizovane sobe sa besplatnim WiFi internetom i sopstvenim kupatilom. Gostima smeštajnog objekta na raspolaganju su recepcija koja radi non-stop i skladište za prtljag.Svaka hotelska soba sadrži flat-screen TV sa satelitskim kanalima.Gosti objekta ibis budget Paris Gennevilliers mogu uživati u kontinentalnom doručku.
1. dan / Beograd – Minhen:
Sastanak grupe na dogovorenoj lokaciji u poslepodnevnim satima. Noćna vožnja preko Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije i Nemačke uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i zbog regulisanja formalnosti na graničnim prelazima.  
 
2. dan / MINHEN – Pariz:
Dolazak u Minhen u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za razgledanje grada: Trg Odeon, galerija nove i stare Pinakoteke, Karlsplac, glavni trg Marienplac sa starom i novom  zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt... Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Pariz u večernjim časovima. Noćna vožnja ka Francuskoj sa kraćim usputnim pauzama…

3. dan / Francuska – PARIZ – Obilazak grada svetlosti (fakultativno):
Dolazak u Pariz u jutarnjim satima. Dolazak do hotela (ulazak u sobe od 15 časova) Sledi fakultativni obilazak: Trg Republike, Vandom, Trg Konkord, čuvena avenija Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, Ajfelova kula, Marsova polja, Dom Invalida, Vojna akademija, Palata Rojal, Gradska kuća, Parlament... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan / Pariz – Versaj – Krstarenje Senom (fakultativno):
Doručak. Slobodno vreme ili  fakultativni izlet u Versaj, obilazak dvorca i muzeja. Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske ličnosti kao Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta. Zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i učinio ga tako posebnim da i danas, samo šetajuci tuda možete osetiti raskoš? Povratak u Pariz i slobodno vreme za kupovinu suvenira… Noćenje.


5. dan  / Pariz – Monmartr i Sakre Ker – Krstarenje Senom (fakultativno):
Doručak. Fakultativni obilazak boemske i umetničke četvrti Monmartr i oblilazak bazilike Sakre Ker („Svetog srca“), zatim Pigala i trga pozorišnih umetnika i slikara. U poslepodnevnim satima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta  “krstarenje Senom” gde ćemo zaploviti kanalima kroz ovaj prelepi grad. Noćenje.

6. dan / Pariz – LUVR (fakultativno) – Salcburg:
Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Odlazak do grada i mogućnost fakultativnog obilaska muzeja Luvr - obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa delima italijanskim majstora, galerija „Mediči“ sa Rubensovim remek-delima, sala francuskih majstora, “Miloska Venera”... Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Salcburg u večernjim satima. Noćna vožnja preko Francuske, Nemačke i Austrije…

7. dan / SALCBURG – Srbija: 
Dolazak u Salcburg u prepodnevnim časovima. Sledi obilazak grada: trg Mirabel, prelazak preko reke Salzah i odlazak u stari grad - čuvena ulica Getraidegase u kojoj se nalazi rodna kuća velikog kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta, šetnja do  Katedrale i nekadašnje Rezidencije Prinčeva u podnozju Hohen Sacburga - starog dela grada na brdu.... Slobodno vreme. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Austrije, Slovenije i Hrvatske sa usputnim kratkim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i odmora putnika…

8. dan / Srbija -- BEOGRAD:
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima. KRAJ PROGRAMA.
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE (NBS) NA DAN UPLATE.

- Gotovinsko plaćanje: 4.000,00 dinara prilikom rezervacije, narednih 5.000,00 dinara 10 dana od dana potpisivanja ugovora. Putnik ostatak duga plaća u celosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 20 dana pre početka aranžmana.

- Preko računa: uz profakturu 

BF

Organizator putovanja je turistička agencija FG Travel Group - Balkan Fun, broj licence OTP 488/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije FG Travel Group - Balkan Fun. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama