Kalogria Beach Hotel

Patra, Peloponez

Opis destinacije

Poluostrvo Peloponez nalazi se na jugu Grčke, južno od Korintskog kanala. S ostatkom Grčke povezan je preko Korintske prevlake i mostom Rio-Antirio koji je izgrađen 2004. Zahvaljujući ovom poduhvatu ali i modernom autoputu koji spaja severni deo Grčke sa Peloponezom sada se na primer od Beograda do Patre (1.050 km) putuje neuporedivo lakše i u proseku za 10 sati. Peloponez je podeljen u sedam upravnih oblasti. Najveći gradovi su Patra, Tripoli, Sparta, Pirgos, Kalamata, Korint i Nafplio.Najvažniji grad regije je Patra,koji je treći po veličini u Grčkoj. Obala kod Patre nije previše široka, a nedaleko od nje izdižu se planine Panahaiko,što je uslovilo podelu grada na donji i gornji deo, koji su međusobno povezani stepenicama.Neoklasične zgrade, crkve, muzeji, prodavnice, barovi, kafići i buran noćni život ,glavne su odlike ovog grada koji je ne samo jedna od najvećih luka Grčke, već i jako važan studenski centar. Od kulturno-istorijskog nasleđa u regiji se nalazi još i drevna Mikena, jedna od najstarijih grčkih naseobina,zatim selo Kalavrita kao i Epidaurus. Važni arheološki spomenici, interesantni festivali-Patraski festival, kulturni događaji, moderni putevi, planine, reke i prelepe plaže odlikuju ovaj deo Peloponeza.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel Kalogria Beach nalazi se na poluostrvu Peloponez, u mestu Kalogria.Od Patre je udaljen  40 km od grada Patra,oko 15 km km od aerodroma Araksos

Plaža:
Smešten je na jednoj od nalepših plaža ove regie-Kalogria  koja je peščana.Nagrađena je i plavom zastavicom za čistoću vode.Na plaži se nalaze ležaljke i suncobrani koji su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Hotel je renoviran 2016-2017.Od hotelskih sadržaja tu su restoran, bar, terasa, WI FI , rent a car na upit, recepcija, parking, klima-uređaj.U okviru hotelskog kompleksa nalaze se i tri  bazena-jedan za odrasle ,drugi dečiji,jedan veliki sa toboganima za decu .U okviru hotelskog kompleksa postoji još i stoni tenis,igralište za decu,animacija –dnevni i večernji program,mala prodavnica,sauna,masaža,stoni tenis,odbojka,sportovi na vodi –uz doplatu.Tu su još i teretana mala prodavnica,lekar po pozivu i razne druge aktivnosti.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa ukupno 175 smeštajnih jedinica. Sve smeštajne jedinice sadrže klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, kupatio/tuš, fen, opremljen balkon/terasa.
Standardna dvokrevetna soba  je veličine oko 22 m².U sobi su obično jedan dupli ili dva  odvojena kreveta.Namenjena je smeštaju 2-3 osobe. Tip dodatnog kreveta - standardni/na rasklapanje.
Standardna soba sa krevetima na sprat,veličine oko 22 m².Namenjena je smaštaju 2-4 osobe.Sastoji se od  dva  odvojena kreveta i kreveti na sprat.
Usluga:
All inclusive usulga, bazi švedskog stola,samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.kalogriahotel.gr/en/

Napomena:  
Nalazi se pored velike peščane plaže. Jednostavan stil sa svim potrebnim sadržajima, restorani, barovi, bazeni, vodeni tobogan, internet, teretana, sport. Pruža kvalitetnu uslugu. Hotel je pogodan za komforan i ekonomičan odmor.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama