Hotel Labranda Mares

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Udaljen je 90 km od aerodroma Dalaman, 5 km od centra Marmarisa i 3 km od Ičmelera. Hotel je izgradjen 1988. godine, a poslednji put renoviran 2017. godine. Zauzima površinu od 110.000 m².

Plaža
Sopstvena. Platforma dekorisana kamenim pločama, na kojoj su suncobrani, ležaljke i dušeci besplatni za goste hotela.

Sobe
Hotelski kompleks se sastoji iz dve 3-spratne glavne zgrade i bungalova. U glavnoj zgradi ima ukupno 282 standardne sobe (26-32 m², max 3 osobe), od toga 7 soba za osobe sa posebnim potrebama. U bungalovima ima 104 standardne sobe (26-32 m², max 3 osobe) i 55 dvo-sobnih porodičnih soba (dnevna i spavaća soba odvojene vratima, površine 48-54 m², max 4+1). Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon, satelitsku TV, mini bar sa vodom, telefon, sef i fen.

Hotelski sadržaji
Glavni restoran, 4 a la carte restorana (italijanski, turski, kineski i riblji), 6 barova (jedan se dodatno plaća, 2 spoljašnja bazena, 2 dečija bazena, 2 tobogana, 2 teniska terena, stoni tenis, košarka, pikado, bilijar, sportovi na vodi, fitnes centar, aerobik, animacija, internet, dečiji klub, sauna, tursko kupatilo, masaža, pranje veša, lekar i diskoteka.

Način služenja obroka
Švedski sto

Kontakt
Tel: +90 252 455 22 00
Fax: +90 252 455 22 01
www.maresmarmaris.com
 
Napomena
Jedan od malobrojnih hotela koji imaju zelenila i hlada i na samoj plaži.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama