Hotel Grand Hotel Bansko

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Bansko - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština.<br /> Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Grand Hotel Bansko se nalazi u blizini starog grada Bansko i 2 km od gondole. Jedan je od najtraženijih hotela u Banskom. Hotel ima 100 soba i apartmana.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, lobi bar, lounge bar,  kazino, dečija igraonica, spa centar, kozmetički salon, frizerski salon, vitaminski bar, masaža, fitnes, solarijum, parno kupatilo, 4 saune, đakuzi, zatvoreni bazen, konferencijska sala, internet, parking.

Besplatne usluge:
korišćenje bazena, đakuzi, sauna, parno kupatilo, fitnes, skijašnica za sopstvenu opremu, wi-fi interneta kod recepcije, prevoz do gondole, parking sa ograničenim brojem mesta.

Standardne, luks i executive sobe i apartmani:
SAT TV, mini bar, telefon, kupatilo, fen.Standardne sobe: dva odvojena kreveta. Luks sobe: malo veće kvadrature od standardne, dva odvojena kreveta i fotelja na razvlačenje. Executive sobe: veće kvadrature i bolje opremljenosti od standardne, francuski krevet, bade mantil, papuče. Apartmani za 4 osobe:jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Apartmani za 6 osoba: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom narazvlačenje.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Napomena: Doplate za Božićnu večeru 25.12. i za Novogodišnju večeru 31.12. su obavezne, standardna večera neće biti poslužena. Deca 0-5.99 g ne plaćaju večeru ali imaju mesto i obrok.

USLOVI ZA OTKAZ REZERVACIJA SA POPUSTOM ZA RANE UPLATE:
Svaki otkaz i promena rezervacije sa popustom za rane rezervacije ima 100% troškove promene/otkaza.
 

 http://www.grandhotelbansko.bg/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama