Hotel Chrousso Village

Paliouri, Kasandra

Opis destinacije

Paliouri, turističko mesto okruženo planinama, nalazi se na jugoistočnom delu poluostrva Kasandra, na oko 115 kilometara od Soluna. Posetioci se mogu diviti njegovoj jedinstvenoj prirodnoj lepoti, šetati uzanim putevima koji odaju originalne i tradicionalne boje sela. Pored jedne od najlepših plaža ovog regiona, Paliouri sadrži i brojne hotele, spa centre, taverne kao i kamp naselje. Mesto je čuveno po svojim lokalnim proizvodima - medu i maslinovom ulju. Dva kilometra severoistočno od sela, nalazi se plaža Chruso (Zlatna obala) gde možete uživati u potpuno plavom moru i zlatnom pesku, što u kombinaciji sa borovom šumom čini magičan pejzaž. Paliouri plaža: Paliouri ima prelepu peščanu plažu koja je plitka dosta daleko u moru, tako da je dobra i za decu. Ima nekoliko malih zaliva duž ovog poteza na obali za one koji vole samoću. Najpoznatija je velika plaža Chruso, a ako hoćete da izbegnete gužvu, potražite male skrivene uvale oko samog sela. Na plaži Chruso posetioci mogu da uživaju u plavim vodama Egeja i zlatnom pesku, a sve to u kombinaciji sa borovinom koja se prostire sve do mora. Ova plaža je poznata još i po nazivu Golden Beach i Ksenia.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija- Na poluostrvu Halkidiki, Kasandra, 120 km od solunskog aerodroma, 350 m od duge peščane plaže, 1.5 km od mesta Paljuri. Autobuska stanica za Solun je udaljena 2 km.

Sadržaj - sagrađen je 1993. godine i kompletno renoviran 2005. Glavni restoran, restoran A la carte, glavni bar, 2 bara na bazenu, mini market, prodavnica suvenira, 2 igrališta za decu, mini klub, parking, odmaralište. Mini bus servis, 1 bazen sa slatkom vodom i 1 bazen sa slanom vodom, 2 bazena za decu. Suncobrani i ležaljke su besplatni na bazenu, a na plaži se doplaćuju.

Sobe - 100 studija za 1-3 osobe sa kaučom za treću osobu. Kupatilo, ventilator, radio, satelitska TV, frižider, sef uz doplatu, direktna telefonska linija, kuhinja, balkon sa pogledom na bazen. 92 apartmana za 2-4 osobe sa svim sadržajem studija i dodatnom jednom spavaćom sobom.

Savršen hotelski kompleks idealan za porodice sa decom i parove. - Hoteli Grčka 2018.

-Prilikom rezervacije uplaćuje se ceo dinarski deo aranžmana i 40% deviznog dela aranžmana (odnosi se na aranžmane za Grčku, Bugarsku leto i zima, evropske gradove autobusom...). Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 20 dana pre početka korišćenja usluga. Troškovi prevoza i međunarodno zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 20 dana pre početka korišćenja aranžmana.

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama