Alexandra Beach Hotel

Potos/Pefkari, Tasos

Opis destinacije

Tasos je ostrvo s prelepim plažama, mirnim i čistim morem s hiljadu i jednom nijansom plavog, izobiljem sunca i šumama na kopnu, mirom i tišinom koja odzvanja beskrajem. Tasos je i ostrvo gostoljublja na kome putnika namernika daruju predivnim jelima, sjajnim salatama, maslinama i kozjim sirevima, plemenitim vinima i rakijama... Osmeh i muzika, uz božanstveni izlazak sunca na ostrvu čine da uspomene odavde nikada ne blede. Tasos je takođe i tirkizno ostrvo u severnom delu Egejskog mora. Poznato još i kao „šuma koja pliva“. Toliko lepo da je na njemu zastao - i večno ostao - zaljubljeni Tasos, mladić kraljevskog porekla, koji se umorio trčeći za feničanskom princezom koju je oteo Zevs. Ali, to je priča iz mitologije...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel smešten između mesta Pefkari i Potos, u sopstvenom zalivu. Hotel Alexandra Beach Spa smešten je pored mora i okruženo bujnim vrtom sa ružama i palmama. Nalazi se na pešačkoj udaljenosti od živopisnih sela Potos i Pefkari na ostrvu Tasos.

Plaža:
Ovaj prelepi hotel poseduje svoju šljunkovito-peščanu plažu. Peškiri za plažu se mogu dobiti uz deposit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, 2 restorana, taverna na plaži, centralni bar, bar na plaži, bar pored bazena, mini market, WI FI internet-besplatan u javnim delovima hotela, parking uz doplatu, konferencijska sala, spoljašnji bazen. Uz doplatu tursko kupatilo, finska sauna, jacuzzi, masaže, tretmani lica i tela, teretana, manikir, pedikir, 3 teniska terena, 2 fudbalska terena, bilijar sportovi na vodi, animacije, odbojka na plaži, košarka, igralište, dadilja.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 225 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, radio, telefon, mini frižider, sef (uz doplatu), internet, balkon ili terasu.

Standardne sobe površine oko 30m², namenjene ze smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i 2 kauča na razvlačenje.

Deluxe soba sa pogledom na vrt površine oko 31m², potpuno renovirane 2018. godine. Namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja i 2 kauča na razvlačenje. Imaju pogled na vrt.

Deluxe soba sa pogledom na more površine oko 31m², potpuno renovirane 2018. godine. Namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja i 2 kauča na razvlačenje. Imaju direktan pogled na more.

Usluga:
Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.alexandrabeach.gr

Napomena: 
Prelep porodičan hotel, sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, vrhunskom uslugom. Pogodan i za parove. 
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama