Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018

Paralia

paralia

U podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora nalazi se Paralia, najpoznatije i najpopularnije letovalište mnogobrojnih turista iz Srbije. Nekada malo, ribarsko pristanište za kratko vreme preraslo je u moderan, kosmopolitski grad spreman da u svakom trenutku ugosti brojne posetioce i ispuni baš sve uslove neophodne za kvalitetan i raznovrstan odmor.

Paralia pripada okrugu Pieria jednom od najlepših i najslikovitijih predela cele Grčke, koji pored izuzetne obale može da se pohvali prijatnom mediteranskom klimom i bogatom vegetacijom. Blizina Katerinija, velikog trgovačkog centra, od svega nekoliko kilometara udaljenosti, kao i Soluna, drugog po veličini grada, garantuju dinamičan odmor a, veliki broj prodavnica, taverni, barova i diskoteka kao i sadržaja za sve generacije učiniće Vaše letovanje nezaboravnim.

Najbolji opis plaže daje ustvari sam naziv ovog mesta; Paralia, ili prevedno sa grčkog plaža, može da se pohvali obalom dugom skoro sedam kilometara. Beskrajno prostranstvo najsitnijeg, mekanog peska proteže se celom dužinom letovališta i na dalje je povezuje sa susednim Olimpic Beach-om. Za svoju uređenost i čistoću Paralia je nagrađena plavom zastavicom Evropske Unije, a sigurnost i kvalitet boravka potvrđuju i brojni spasioci raspoređeni celom obalom. Plaža je izuzetno pogodna za neplivače kao i roditelje sa malom decom, zbog širokog pojasa plitke vode koji se ovde prostire i do sto metara. Ležaljke i suncobrani se na najvećem delu iznajmljuju besplatno uz piće iz lokalnog kafića, ali zahavljujući upravo impozantnoj dužini nije teško pronaći deo gde slobodno možete spustiti peškire. Ljubitelji nešto aktivnijeg odmora mogu se oprobati u fudbalu ili odbojci na pesku, ali i u nekom od modernijih sportova poput skijanja na vodi, “kajtsurfinga“, vožnji na gumenoj banani…Nešto dalje od centra, u pravcu ka luci, nalazi se veliki broj beach barova, gde se često organizuju dnevne žurke.

Ukoliko vam boravak na gradskoj plaži dosadi možete otići do obližnjeg mesta Korinos, gde vas očekuje nešto “uzbudljivije“ more sa velikim talasima i odsustvom gužve čak i u sezoni, ili prošetati do Olimpic Beach-a i uživati na belom pesku uz zvuke talasa.

Vila Stavros – Paralia Paralia Grčka

0 recenzija

Vila Stavros se nalazi u trećoj ulici od mora, u novom delu Paralije, levo od crkve. Svaki studio je opremljen ležajevima za navedeni broj gostiju, opremljenom kuhinjom , klima,  SAT TV,  kupatilom i svaki je sa balkonom.

po osobi od:70.00€ IZABERI

Vila Panos – Paralia Paralia Grčka

0 recenzija

Vila Panos se nalazi na samom šetalištu, desno od crkve ka Olympic beach-u. Svaki studio je opremljen ležajevima za navedeni  broj gostiju, opremljenaomkuhinjom, klimom, SAT TV, kupatilom (TWC) i svaki je sa balkonom.

po osobi od:65.00€ IZABERI

Vila Zoi – Paralia Paralia Grčka

0 recenzija

Vila je udaljena 150m od centra Paralije, 50m od plaže (prelazi se ulica).Svaki studio ima jednu prostoriju; kupatilo (tuš, bez tuš kade, kabine), mini kuhinju, terasu, TV,klimu (doplata na licu mesta, 5 EUR po studiu/noći).

po osobi od:65.00€ IZABERI

Vila Fluris – Paralia Paralia Grčka

0 recenzija

Vila Fluris je udaljena 250m od centra Paralije, 200m od peščane plaže (prelazi se ulica). Vila ima studije koji su raspoređeni u prizemlju i prvom spratu vile.

po osobi od:60.00€ IZABERI