null
nullnull

Kontakt

016 244 244

065 244 89 44

065 244 89 44

065 244 89 44

kolibatours@gmail.com

Stevana Sremca 3, Leskovac

SVET PUTOVANJA

MAGAZIN

U okviru sekcije Magazin na našem sajtu saznajte najzanimljivije vesti i informacije iz sveta putovanja.

null

5 idealnih destinacija za Dan zaljubljenih

Iako je Pariz sinonim za romantiku i teško mu je odoleti, mali gradovi i druga (ne)poznata mesta idealne su lokacije za romantično putovanje u februaru na kojima vam buka i gužve neće smetati...

null

Sicilija bi uskoro trebala dobiti spektakularni most...

Najveće mediteransko ostrvo uskoro bi trebao dobiti spektakularni most kojim će se povezati s kopnom. Kontinentalna Italija i Sicilija odvojeni su Mesinskim prolazom, koji povezuje Jonsko more na jugu sa Tirenskim morem na severu. Na najužem dijelu prolaz je širok 3,1 kilometar, s lučkim gradom Mesina na strani Sicilije i kalabrijskim gradom Villa San Giovanni na kopnu.

null

Upoznajte Raguzu: Romantičan grad neverovatne arhitekture

Iako je ovaj gradić dobro poznat svetskim putnicima, on uvek iznova uspe da izmami osmeh. On je uvek nov, uvek lep i srdačan, iako je u svojoj istoriji imao veliku tragediju.

null

Škotska blizu uvođenja posebne naknade za turiste

Škotska bi mogla da uvede poseban porez za turizam, nakon što je Predlog zakona o dodeljivanju ovlašćenja lokalnim vlastima da uvedu privremenu poresku stopu ili porez na turiste prošao prvu fazu glasanja u Škotskom parlamentu. Svaka opština može ili ne mora da naplaćuje porez i može da odluči kako će prihod od toga biti potrošen.

null

Raj na zemlji: Ovo ostrvo proglašeno je za najlepše na svetu

Kada pomislite na Filipine, prvo što vam pada na pamet jesu predivna smaragdna polja pirinča, vulkani, vodeni bizoni i nasmejani ljudi… Filipini se sastoje od više od 7.000 ostrva i ukoliko pogodite pravo doba godine, činiće vam se kao da su ostrva tu samo za vas. Tipično filipinsko ostrvo čine džungla, planine i predivne peščane plaže koje su uokvirene kristalno čistim vodama i koralnim grebenima.

null

Ovo su 6 najboljih atrakcija u Severnoj Americi prema američkim putnicima

Jedna od sjajnih stvari u vezi sa čestim putnicima je da iz prve ruke vidite neke od najboljih svetskih atrakcija. Drevna rimska kupatila u Britaniji, mitski hram Angkor Vat u Kambodži i bazilika Svetog Petra u Vatikanu - ove međunarodne znamenitosti privlače američke posetioce u svojim gomilama. Ali šta je sa najboljim atrakcijama na našem pragu u Severnoj Americi? Koje su one vredne vašeg vremena i truda da ih vidite?

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.