Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018
Forgot password?

Paralia

paralia

U podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora nalazi se Paralia, najpoznatije i najpopularnije letovalište mnogobrojnih turista iz Srbije. Nekada malo, ribarsko pristanište za kratko vreme preraslo je u moderan, kosmopolitski grad spreman da u svakom trenutku ugosti brojne posetioce i ispuni baš sve uslove neophodne za kvalitetan i raznovrstan odmor.

Paralia pripada okrugu Pieria jednom od najlepših i najslikovitijih predela cele Grčke, koji pored izuzetne obale može da se pohvali prijatnom mediteranskom klimom i bogatom vegetacijom. Blizina Katerinija, velikog trgovačkog centra, od svega nekoliko kilometara udaljenosti, kao i Soluna, drugog po veličini grada, garantuju dinamičan odmor a, veliki broj prodavnica, taverni, barova i diskoteka kao i sadržaja za sve generacije učiniće Vaše letovanje nezaboravnim.

Najbolji opis plaže daje ustvari sam naziv ovog mesta; Paralia, ili prevedno sa grčkog plaža, može da se pohvali obalom dugom skoro sedam kilometara. Beskrajno prostranstvo najsitnijeg, mekanog peska proteže se celom dužinom letovališta i na dalje je povezuje sa susednim Olimpic Beach-om. Za svoju uređenost i čistoću Paralia je nagrađena plavom zastavicom Evropske Unije, a sigurnost i kvalitet boravka potvrđuju i brojni spasioci raspoređeni celom obalom. Plaža je izuzetno pogodna za neplivače kao i roditelje sa malom decom, zbog širokog pojasa plitke vode koji se ovde prostire i do sto metara. Ležaljke i suncobrani se na najvećem delu iznajmljuju besplatno uz piće iz lokalnog kafića, ali zahavljujući upravo impozantnoj dužini nije teško pronaći deo gde slobodno možete spustiti peškire. Ljubitelji nešto aktivnijeg odmora mogu se oprobati u fudbalu ili odbojci na pesku, ali i u nekom od modernijih sportova poput skijanja na vodi, “kajtsurfinga“, vožnji na gumenoj banani…Nešto dalje od centra, u pravcu ka luci, nalazi se veliki broj beach barova, gde se često organizuju dnevne žurke.

Ukoliko vam boravak na gradskoj plaži dosadi možete otići do obližnjeg mesta Korinos, gde vas očekuje nešto “uzbudljivije“ more sa velikim talasima i odsustvom gužve čak i u sezoni, ili prošetati do Olimpic Beach-a i uživati na belom pesku uz zvuke talasa.

Vila Lazar – Paralia Paralia Grčka

0 reviews

Vila “Lazar” se nalazi na 150 metara od plaže. Vila poseduje apartmane i studije. Studiji, apartmani su opremljeni čajnom kuhinjom (posuđe i pribor), kupatilom ( svako kupatilo ima poseban bojler), TV, AC i balkonom. Klima se posebno doplaćuje na licu mesta, 5 evra po danu.

avg/night0.00€ SELECT
0 reviews

Vila Oasis se nalazi na 60m od plaže i na 100m od centra Paralie, tačnije u drugoj ulici paralelno sa plažom, a desno od crkve prema Olympic beach-u. Poseduje 8 nameštenih std. Vila ima lift, internet kutak i recepciju. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije na prvom i drugom spratu koji su opremljeni ležajevima za navedeni broj gostiju.

avg/night0.00€ SELECT

Vila Despina – Paralia Paralia Grčka

0 reviews

Vila Despina se nalazi na 70m od plaže, pored supermarketa „Arvanitidis“, tj. Pitzias. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije na prvom spratu. Za smenu gostiju postoji toalet, stolovi i stolice napolju, u dvorištu.

avg/night0.00€ SELECT