Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018
Forgot password?

Nei Pori

nei-pori-plaza

Nei Pori, primorsko selo, predstavlja jedno od najpoznatijih letovališta u Grčkoj smešteno je u oblasti Pijerija, koja se nalazi u Centralnoj Makedoniji. Prvi stanovnici prefekture Pijerija bili su Tračani iz plemena Pijeri, po njima je ova grčka prefektura i dobila ime. Pošto se prefektura nalazi na glavnom putu od Soluna ka Atini to je doprinelo i njenom ubrzanom razvoju, a naročito u privrednim granama poljoprivredi i turizmu.

Nei Pori je smešten ispod Olimpa, a od makedonske granice je udaljen 160 km od središta upravnog okruga Katerini udaljen je samo 43 kilometra. Prvobitno naselje “Stari Pori” se nalazi u brdu nekoliko kilometara od obale. Na par kilometara severno od Nei Porija nalazi se poznato letovalište Platamon, a na jugu močvare severne delte reke Pinios. Karakteristike ovog letovališta su jako široka i dugačka peščana plaža, kristalno čisto more, parkovi, lepo opremljeni kafići, poslastičarnice, taverne i prostrani trgovi.

Vila Poseidon – Nei Pori Nei Pori Grčka

0 reviews

Vila Poseidon se nalazi na 40 m od plaže u starom, mirnom delu Nei Poria. Neki od studia i apartmana sa terase imaju pogled na more.

avg/night0.00€ SELECT

Vila Marta – Nei Pori Nei Pori Grčka

0 reviews

Vila Marta se nalazi na oko 180 m od plaže u centralnom delu Nei Poria, na 100 m od crkve. Sastoji se od duplex apartmana, apartmana i studia.

avg/night0.00€ SELECT