Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018
Forgot password?

Nea Skioni

neaskioni-subheader

Nea Skioni je smešten na jugozapadnom delu poluostrva Kasandra. Nea Skioni je jedna od poslednjih naseobina sa čarima ribarskog seoceta, sa svega 900 žitelja. Selo odiše lepotom i šarmom jer je izgrađeno podno brda prekrivenog šumom i maslinjacima, a ima i najveću luku u ovoj oblasti. Iz luke svakog jutra isplovljavaju čamci po nov ulov sveže ribe. Osim ribarenja pretežna delatnost meštana je i pčelarstvo te proizvodnja vina i maslina.

Uz more se prostire veliki trg – šetalište na čijem kraju je dečje igralište. U selu postoji desetak restorana, dve pekare, jedna poslastičarnica, nekoliko kafića, dve ribarnice. Od Haniotija na istočnoj obali Kasandre, Nea Skioni je udaljen svega 9 kilometara, odnosno 15-ak minuta vožnje.

Bele peščane plaže, od kojih je jedna sa Plavom zastavicom, nude savršen odmor uz kupanje i sunčanje u kombinaciji sa predivnim pogledom na zalazak sunca preko zaliva.
Na oko 7 kilometara odavde je i naselje Agia Paraskevi sa izvorima tople sumporne vode

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Pogledajte detaljnije smeštaj, termine i cene

Vila Paradise – Nea Skioni Nea Skioni Grčka

0 reviews

VILA PARADISE se nalazi u mirnom delu Nea Skionija na svega 60 metara od plaže i 900 metara od centra mesta. U svom sastavu ima dvokrevetne i trokrevetne studije, prelepo uređeno dvorište sa sadržajima za najmlađe kao i one malo starije, besplatan parking i besplatnu WiFi mrežu.

avg/night0.00€ SELECT