Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018
Forgot password?

Leptokarija

Leptokarija

Leptokarija je letovalište smešteno na 90 km jugozapadno od Soluna i na najlepšem delu obale u podnožju planine Olimp. Mesto je uz novi autoput za grčku prestonicu Atinu, samo 30 km južno od Paralije, i pruža turistima svih generacija idealne uslove za ugodan letnji odmor.

Leptokarija je mesto sa prelepom plažom, prelepo more i ljubazne i uvek dobro raspoložene ljude. Leptokariaje mirno letovalište, i zato oni koji traže dinamičan odmor sa ludim noćnim provodom i zabavama u diskotekama u ovom mestu toga nema. Ovo mesto je idealno kako za roditelje sa malom decom, za letovanje cele porodice, svakako je pogodno i za letovanje mladih. Turistička ponuda koju pruža mesto je svakako vrlo interesantna svaki posetilac će ovde naći nešto što ga zanima.

Leptokarija turiste koje dodju tu na letovanje često iznenadi svojom jednostavnošću i čistim morem. Često se čuje kako je more u Leptokariji prljavo. To je potpuno netačno i neistinito. Desi se ponekad da se more zamuti u popodnevnim satima od morske trave i peska koje pokrenu talasi. Leptokarija je mesto sa svakodnevnim deševanjima a takodje postoji mnoštvo ponuda za veliki broj različitih aktivnosti. Svakako, ovo je veoma mirno mesto, gde nema suvišne buke i vreve, i sa izuzetno mirnim i gostoljubivim ljudima.

Plaža nikada nije jako pretrpana, cene su na nivou cena svih grčkih letovališta, sve što vam je potrebno možete većinom naći u samom mestu. Mesto je ispod Olimpa i večeri su veoma ugodne zahvaljujući laganom vetru koji duva sa njega. U ovom mestu voda iz česme je pitka i lepa pa za piće ne morate kupovati flaširanu vodu.

0 reviews

Hotel Filoxenia se nalazi na 30 metara od plaze. Raspolaze sa 1/2, 1/3, 1/4 studija/apartmane i 1/5 duplexe. Sve sobe imaju komletno opremljen kuhinjski blok, kupatilo, TV, klimu, internet. Svaka soba ima posebnu terasu.

avg/night0.00€ SELECT

Vila Katerina – Leptokarija Leptokaria Grčka

0 reviews

Vila Katerina se nalazi na samo 40-ak m od plaže u centralnom – šetališnom delu Leptokarije, leva strana plaže. U svom sastavu ima prelepu travnatu baštu koja se oprema za leto stolovima i stolicama te je izvanredno mesto za večernje uživanje.

avg/night0.00€ SELECT