Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018
Forgot password?

Kavos

kavos-na-krfu

Kavos ( Krf )  je jedno od najatraktivnijih mesta za zabavu i letovanje u Grčkoj, najpoznatija party metropola na obalama Jonskog mora. Sakrivena oaza divlje i lude zabave, na samom jugu ostrva. Diskoteke, klubovi i barovi čine da ovo mesto živi 24 sata. Centralni deo Kavosa je glavna ulica, koja se pruža paralelno s obalom i nudi: barove, diskoteke, taverne,  restorane, fast food objekate (Mc Donald, Pizza Hut, KFC…). Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina. Letovalište se nalazi na krajnjem jugu ostrva Krf, a od grada Krfa udaljeno je 48 km. Pored velikog broja mesta za zabavu Kavos obiluje i supermarketima, prodavnicama, rent-a-car agencijama. Kavos predstavlja najatraktivnije mesto za zabavu u Grčkoj jer je za razliku od drugih letovališta ovog tipa veoma pristupačno cenom. Svake godine ovo mesto posećuju poznati DJ – evi iz Evrope. Za sve ljubitelje clubbinga, housa, dram and basse-a, tehna…

Vila Kamini – Kavos Kavos Grčka

0 reviews

VILA KAMINI KAVOS, se nalazi u centru Kavosa na samoj plaži. Raspolaže studijima 1/2 i 1/3 koji su opremljeni čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem, frižiderom, kupatilom, terasom kao i duplexima 1/4 koji se sastoje iz čajne kuhinje sa osnovnim posuđem, frižiderom, dve odvojene spavaće sobe, kupatilom, tersom. Vila ima WI-FI, klima uređaje (klima se plaća na licu mesta). Sve smeštajne jedinice imaju direktan pogled na more.

avg/night65.00€ SELECT

Vila Eleana – Kavos Kavos Grčka

0 reviews

VILA “ ELEANA ” KAVOS, se nalazi u centru Kavosa na 20 metara od plaže. Raspolaže studijima 1/2 i 1/3 koji su opremljeni čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem, frižiderom, kupatilom, terasom, klima uređajem.

avg/night55.00€ SELECT