Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018
Forgot password?

Vila Poseidon – Nei Pori

Available Rooms

No Rooms Found

Opis vile i lokacije: Vila Poseidon se nalazi na 40 m od plaže, prvi red, leđima okrenuta od mora, u starom, mirnom delu Nei Poria (levo od crkve). Vila poseduje 1/2 i 1/3 studia i duplex apartmane (1/4 i 1/5) (dve fizički izdvojene sobe i kuhinja). Wi-Fi internet – besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi). Vila poseduje dvokrevetne (2 singl ležaja) i trokrevetne studije (francuski + singl ležaj) i četvorokrevetne duplex apartmane (francuski + 2 singl ležaja) na drugom spratu koji su opremljeni ležajevima za navedeni broj gostiju. Neki od studia i apartmana sa terase imaju pogled na more.
Sadržaj soba: Sobe su opremljene kuhinjom sa osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom, TV u sobi, A/C klima uređajem kao i terasom sa garniturom za sedenje
Struktura soba: studio – dvokrevetni, trokrevetni i DUPLEX apartman četvorokrevetni (francuski i 2 singl ležaja) i DUPLEX apartman petokrevetni (francuski + singl u sobi i 2 singla u drugoj sobi); na drugom spratu
Parking: Vila nema sopstveni parking,ali ima prostor za parkiranje ispred i pored kuće.
Internet: Wi-Fi internet – besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi).
Napomena: Promena posteljine je na pola smene, 5-og dana. Klima se doplaćuje na licu mesta – doplata je 5 € po danu.
Naš komentar: Vila ima idealnu lokaciju, blizu plaže. Čista je i uredna, te je i naša preporuka za smeštaj u Nei Pori-u.
Koordinate za GPS navigator: 39.978866, 22.646623

UZ UPLATU ARANŽMANA U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE:
FIRST MINUTE AKCIJA Za uplate u celosti do 31.12. 2019. – POPUST 12%
Za uplate u celosti do 05. marta 2020. – POPUST 10%
Za uplate u celosti do 05. aprila 2020. – POPUST 5%
Za uplate u celosti do 01.februara 2020. – ZA SMENE OZNAČENE * POPUST -5%)

Umanjenje za sopstveni prevoz iznosi 20 € po osobi, osim u smenama označene zvezdicom, gde nema umanjenja za sopstveni prevoz.
Ostale cene predstavljaju cene u sezoni po osobi, gde je minimum plativih osoba po apartmanu naznačen u prvoj koloni tabele. U cenu je uračunat najam za 10 noćenja (11 dana) i prevoz.

Sobe se čiste i posteljina se menja pri smeni turista. Na pola boravka gosti dobijaju čistu posteljinu, koju sami nameštaju. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni (poneti peškire i sredstva za higijenu), kao i da poštuju kućni red. Najraniji ulazak u sobe na dan dolaska je u 14:00h, a najkasniji izlazak iz soba poslednjeg dana boravka je do 09:00h.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
· Najam apartmana (studija) od 11 dana (10 noćenja) po osobi,
· Prevozom iz Niša (za ostala mesta – doplata prema cenovniku prevoza) po osobi.
· Predstavnik agencije organizatora ili ino partnera na destinaciji
· Turistički pratioc puta
· Troškovi organizacije

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
· Međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Preporučuje se, jer pogranični organi Makedonije i Grčke mogu zatražiti na uvid polisu putnog osiguranja kao uslov prelaska granice. Polise možete kupiti kod predstavnika osiguravajućih kuća na šalteru agencije. Cene su prema tarifi osiguravajuće kuće i dobijaju se u agenciji. Podležu promenama koje zavise od promena tarifa osiguravača. Osiguranje je u vidu medicinske i putne asistencije po uslovima – standard (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti prilikom uplate osiguranja).
· Fakultativni izleti i ulaznice
· Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
· Boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018.godine i koja iznosi za privatan smeštaj 0.5€ dnevno po sobi/apartmanu. Plaćanje boravišne takse se vrši na licu mesta (na recepciji apartmana ili predstavniku).

POGODNOSTI ZA DECU:
· Dete do 2 godine u pratnji 2 odrasle osobe besplatno (nema sedište u autobusu, i nema sopstveni krevet).
· Dete 2-10 god., ukoliko deli krevet sa odraslom osobom plaća samo prevoz i ima sedište u autobusu (doplate za polaske iz gradova plaćaju se u celosti). Uslov je da svi ostali kreveti u apartmanu budu popunjeni.
· Dete 2-10 god. ima popust 10 € ukoliko koristi sopstveni ležaj i ima svoje sedište u autobusu
· 2 deteta koja koriste zajednički ležaj: plaćaju 1 punu cenu aranžmana, a drugo dete plaća samo prevoz (imaju 1 zajednički ležaj, a 2 sedišta u autobusu), (doplate za polaske iz gradova plaćaju se u celosti). Uslov je da svi ostali kreveti u apartmanu budu popunjeni.
· Primer: Besplatno je u: Std1/2 – dete kao 3.osoba; Std1/3 – dete kao 4.osoba; Std1/4 – dete kao 5.osoba;

Amenities of Vila Poseidon – Nei Pori

 • BESPLATAN PARKING
 • FRIŽDER
 • KADA/TUŠ
 • KLIMA
 • TV
 • WIFI

Guest Reviews (0 reviews)

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :
 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.
 • Plaćanje u celosti uz ostvarivanje popusta iz akcija i first minute ponude
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 20 dana pre putovanja
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2018. (uz uvećanje od 2% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo; čekovi se datumiraju na 5. 10. ili 15. u mesecu)
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% putem administrativne zabrane u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2018. (uz uvećanje od 2% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo).
Agencija daje putniku obrazac administrativne zabrane, a putnik je u roku od 2 dana u obavezi da donese overen primerak adm. zabrane. Agencija zadržava pravo da bira poslodavca klijenta sa kim će potpisati ugovor).
 • potrošački krediti banaka od 12 – 24 meseca uz dobijanje profakture od agencije
  DOPLATE:  
 • rezervacija mesta u autobusu 10€ po sedištu, (pod uslovom ako već to mesto nije popunjeno).
 • za 1/1 sobu doplata 70 % od cene aranžmana iz tabele za 1/2 sobu i putnik ima jedno sedište u autobusu
 • za klima uređaj – 40 € za svih 10 dana po sobi ili 4 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se za smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta
 • za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana – 10 € dnevno po osobi
CENA PREVOZA:
Destinacija Cena prevoza  iz Niša  povratna karta Cena prevoza u jednom pravcu iz/do Niša Doplata za polaske iz Kruševca, Ražnja i Aleksinca Doplata za polaske iz Beograda i duž autoputa do Pojata Doplata za polaske iz Kraljeva, Vr. Banje, Trstenika, Bora Doplata za polaske iz Zaječara, Knjaževca, Svrljiga, Pirota
Paralia 45 35 10 10 15 10
Olympic  Beach 45 35 10 10 15 10
Leptokaria 45 35 10 10 15 10
Nei Pori 45 35 10 10 15 10
  PREVOZ: Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz tabele, povratak iz letovališta je poslednjeg dana boravka. Cene date u tabeli su u € - plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke.   POPUSTI: Deca od 2 do 12 god. ostvaruju popust od 15 €  i imaju svoje sedište, osim kada koriste prevoz u jednom pravcu kada ostvaruju popust od 5 €; Deca do 2 god. besplatno ukoliko ne koriste sedište.   PROGRAM PUTOVANJA:  
 1. dan: Beograd, (ostala mesta) - Niš Okupljanje putnika na parkingu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u najavljeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi. 2.-11. dan: Odabrano letovalište Dolazak, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi najma studia-apartmana (deset noćenja) ili odabrane usluge u hotelu. 12. dan: Odabrano letovalište - Niš Napuštanje objekta. Polazak autobusa u navedeno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim pauzama na granicama i Free shop-u. Usputna zaustavljanja. 13. dan: Dolazak u Niš na mesto polaska - Beograd (ostala mesta).Dolazak na mesto polaska
  UKOLIKO STRANKA NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DAN PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTALA OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA. Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja.   KATEGORIZACIJA I STANDARDNA OPREMA smeštajnih jedinica:
 • STUDIO(Std) ima jednu prostoriju sa odgovarajućim ležajevima prema opisu, opremljenu čajnu kuhinju (bez rerne) sa frižiderom i osnovnim posuđem, TWC i balkon ili terasu.
 •  APARTMAN(App) ima dve vratima odvojene prostorije (kuhinja je jedna od njih), sa odgovarajućim ležajevima prema opisu, opremljenu čajnu kuhinju (bez rerne) sa frižiderom, osnovnim posuđem, TWC i balkon ili terasu.
 •  DUPLEKS(DPLX) APARTMAN ima opremljenu čajnu kuhinju (bez rerne) sa frižiderom, osnovnim posuđem koja se nalazi u zasebnoj prostoriji, odvojenoj vratima, dve zasebne sobe sa ležajevima navedenim u opisu, TWC i balkon ili terasu. Brojka uz oznaku Std, App ili Dplx označava maksimalni broj osoba koje se mogu smestiti u datu smeštajnu jedinicu, ali takođe označava i minimalni broj kreveta koji treba platiti.
 •  Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-80 cm sa 185-190 cm., veći 120 x 190 cm i francuski 145-155 cm sa 180-190 cm.
  NAPOMENE: · Putnici su dužni da se informišu o mestu i vremenu polaska na putovanje 1 dan pred polazak na put. Na polazak treba doći najkasnije 30 minuta pre naznačenog vremena polaska. · Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno. · Putnik je u obavezi da prihvati bez pogovora (izuzev putnika koji su izvršili doplatu za rezervaciju sedišta u autobusu), broj sedišta u autobusu koji mu je dodeljen u rasporedu sedenja putnika, a koji mu saopšti pratilac na polasku. Broj sedišta u odlasku ne znači da će biti isti broj sedišta i u povratke. · Prtljag putnika je ograničen na: 1 putni kofer (torbu) i 1 ručni prtljag po putniku. Mole se putnici da imaju razumevanja da je grupno putovanje, i tome je sve podređeno. · U slučaju da dva ili više putnika koji putuju zajedno polaze iz različitih mesta, agencija ne može garantovati da će prevoz biti obavljen istim prevoznim sredstvom i da će sedeti jedni do drugih. · Organizator putovanja zadržava pravo da na osnovu posebne odluke odobri popuste i proda svoje slobodne kapacitete po cenama nižim od onih u cenovniku. Putnici koji su uplatili aranžman po ovom cenovniku u tom slučaju nemaju pravo da potražuju nadoknadu za razliku u ceni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji i na zvaničnom sajtu agencije u vidu: First Minute, Last Minute, Popusti... · Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti, niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. · Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta. · Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu, stvarima i prtljagu kako na polasku, tako tokom putovanja i u toku trajanja aranžmana  i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, gubitk, tuče...) već je to u i sključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. · Svi putnic i državljani Srbije koji  poseduju nove, biometrijske(crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju.   Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima  Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za ne dobijane vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.  Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovanje iznosa akontacije, a ostatak je podložan promeni.   Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije VipTours & service, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja.  

Vila Poseidon – Nei Pori Nei Pori, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo