Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018
Forgot password?

Rim 30.12-05.01.2020

Available Rooms

No Rooms Found

RIM – NAPULJ-FIRENCA

4 NOĆI 30.12.-05.01.2020

RIM – jedan od najlepših gradova sveta sa najbogatijom i najlepšem istorijom.  Rim je  najveći  grad u Italiji sa oko 2,7 miliona stanovnika.  Svi već znamo legendu o Romulu i Remu, po kojoj su oni osnovali grad 753 godine p.n.e. tako da ovaj prelepi grad  sa pravom nosi ime VEČNI GRAD.  Rim je kulturno-istorijski centar Italije i Evrope, a stari deo Rima je pravi muzej na otvorenom, ali nije samo istorija ono što će Vas oduševiti, mali ušuškani trgovi, fontane, pijace cveća, čuvena boemska četvrt Trastevere i još mnogo drugih čuda večnog grada ostaviće u Vama takav utisak da poželite da se što pre vratite …

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan-ponedeljak 30.12.2019.
Polazak iz Niša oko 13h kod Tempa. Putovanje preko Beograda, kroz Hrvatsku, Sloveniju , noćna vožnja…

2.dan-utorak  31.12.2019. RIM
Dolazak u Rim u prepodnevnim časovima. (Raspored aktivnosti zavisiće od vremena dolaska u grad, pošto je smeštanje u hotel moguće od 14 časova.) Prvi deo pešačke ture kroz grad….Santa Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli, Carski forumi, Campidoglio, Piazza Venezia. Fakultativni obilazak Koloseuma sa republičkim forumima. Odlazak do hotela i smeštaj u hotel. Priprema za individualni odlazak na Doček Nove godine. Noćenje.
3.dan-sreda 01.01.2020. RIM  – NAPULJ – RIM

Odmah nakon doručka krećemo na fakultativni izlet do Napulja. Dolazak u Napulj, prestonicu južne Italije. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak ka Rimu.Dolazak u Rim, hotel i nakon kraćeg odmora krećemo na fakultativni izlet “Rim noću” (polazak iz hotela u večernjim časovima, obalom Tibra prelazak na drugu stranu reke, penjemo se na jedan od najlepših vidikovaca u gradu Janikulum i poseta jednoj od najlepših fontani Rima – fontani Paulina, kratka pauza za slikanje, a zatim nastavak vožnje do bemskog dela RIma – Trastevere, za osveženje uz čuveni Aperol špric – pauza do 45 minuta). Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan-četvrtak 02.01.2020.  RIM – VATIKAN – RIM
Doručak. Metroom idemo do centra grada, za nastavak pešačkog razgledanja: Španski trg, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona, Campo dei Fiori. Popodnevni slobodan dan ili fakultativna poseta Vatikanu sa lokalnim vodičem. Obilazak Vatikanskog muzeja i Sikstinske kapele. Po obilasku povratak u hotel. Noćenje. Napomena: u skladu sa terminom rezervacije, moguć je ulazak prepodne u Vatikan, a nastavak gradske ture u popodnevnim časovima.

5.dan-petak 03.01.2020 RIM – TIVOLI – RIM
Doručak. Slobodno vreme u gradu ili fakultativni izlet u Tivoli. Dolazak u Tivoli. Obilazak Vile d’Este – palate sa prelepim renesansnim vrtovima i parkom sa hiljadu fontana. Povratak u Rim. Slobodno popodne. Noćenje.

Napomena: gosti koji neće ići u Tivoli, mogu biti transferisani do najbliže metro stanice ka centru grada, prilikom polaska ka istom.
6.dan-subota 04.01.2020 RIM – FIRENCA – NIŠ
Nakon doručka odjavljivanje iz hotela i polazak za Firencu. Autobus ide do mesta Sesto Fiorentino gde pravi veću pauzu do polaska za Srbiju. Grupa fakultativno sa vodičem odlazi vozom do centra Firence, gde čeka lokalni vodič. Po dolasku sledi organizovano razgledanje grada: Santa Maria Novela, San Lorenco sa kapelama Medičijevih, trg Duomo, Đotov zvonik, katedrala Cvetne Bogorodice, Krstionica, Stari most („Ponte Vecchio“), trg Sinjorija (svojevrsni muzej na otvorenom sa brojnim skulpturama, remek-delima renesanse: Čelinijev “Persej”, Đanbolonjina “Otmica Sabinjanki”, Amanatijev “Neptun”…), Stara palata – nekadašnje sedište moći Fiorentinske Republike, statua Mikelanđelovog „Davida“ (kopija čuvenog „heroja renesanse“),… Slobodno vreme za individualne aktivnosti i posete muzejima i galerijama (Galerija Ufici – preporučujemo da pre putovanja izvršite rezervaciju i plaćanje ulaznice preko interneta; Galerija Palatina u palati Piti sa Boboli vrtovima, Galerija Akademija sa delima Mikelanđela…) Okupljanje grupe na dogovorenom mestu, povratak vozom do mesta Sesto Fiorentino I večernji polazak za Srbiju.

7.dan-nedelja 05.01.2020 NIŠ Noćna vožnja preko Toskane… i dalje preko Slovenije i Hrvatske…Dolazak u Niš u popodnevnim časovima.

Hotel  3*

Cena po osobi

BEOGRAD JAGODINA NIŠ
1/2 169€ 175€ 179€
1/3 155€ 169€ 175€

ARANŽMAN OBUHVATA:
• prevoz turističkim autobusom ,
• smeštaj u hotelu Roma Sud 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
• smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama,
• razgledanja i obilaske prema programu,
• usluge turističkog vodiča,
• usluge lokalnog vodiča,
• agencijske usluge

*Gradska komunalna taksa koja je u Italiji inače obavezna se u ovom hotelu ne naplaćuje.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• fakultativne izlete,
– individulane troškove,
• međunarodno zdravstveno osiguranje,

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate.
– 30% prlikom rezervacije, ostatak 7 dana pre polaska.
– 30% prilikom rezervacije , ostatak na tri rate bez kamate, čekovima ili administrativnom zabranom.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
• Vatikan – 40€ odrasli / 35€ deca – prijavljivanje u agenciji prilikom rezervacije aranžmana
• Rim noću – 10€ odrasli / 7€ deca;

• Tivoli – 20€ / 15€ deca;
• Napulj – 35€ odrasli / 30€ deca;
– Koloseum i Forumi – 35€ / 30€ deca – prijavljivanje u agenciji prilikom rezervacije aranžmana
– Firenca – 15€ / 10€ deca
*Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

Fakultativni izleti su predviđeni za minimum 30 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih cena je podložna promeni. Organizator zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta usled objektivnih okolnosti. Cena je podložna promeni u slučaju promene cena: ulaznica, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, putnih taksi u odnosu na dan izlaska programa.

Organizator zadržava pravo da putem AKCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 60. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije MM TOURS PUTOVANJA DOO, licenca OTP 2/2019

INFORMACIJE I REZERVACIJE NA TELEFONE 018/521-329 I 060/0521-329

Amenities of Rim 30.12-05.01.2020

Guest Reviews (0 reviews)

Rim 30.12-05.01.2020 Rim, Italija

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo