Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018
Forgot password?

Ohrid 29.12-02.01.2020

Available Rooms

No Rooms Found

Program putovanja:

29.12.2019 Polazak iz Niša sa parkinga kod Tempa u večenjim satima. Vožnja prema Ohridu udobnim autobusima preko Leskovca (Železnička stanica), Vranja i Skoplja sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

30.12.2019. Dolazak u Ohrid u prepodnevnim časovima. Smeštaj u izabrane sobe/apartmane. Nakon kraćeg odmora u 13:30h kreće se u obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča (spomenik ohridskim prosvetiteljima Klimentu i Naumu, manufaktura papira, crkva Sv. Sofije, tvrđava cara Samuila iz 10.-og veka, odakle se pruža predivan pogled na samo jezero i grad, crkva Sv. Bogorodice Perivlepte, Rimski teatar, crkva Sv.Jovan Kaneo iz 13.-og veka. Mesto okupljanja grupe je Trg pored pristaništa, ispred spomenika Sv. Klimenta. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na dnevnu žurku u klubu Hemingvej. Uveče žurka dobrodošlice u klubu Hemingvej. Noćenje.

31.12.2019. Slobodno vreme. FAKULTATIVNO : krstarenje jezerom uz muziku  (jedinstvena prilika da sa jezera vidite sve lepote Starog grada). Nakon krstarenja dnevna žurka u klubu Hemingvej. Uveče Doček Nove godine. FAKULTATIVNO : Doček u restoranu  uz večeru, piće i živu muziku ili klubu. Noćenje.

01.01.2020. Slobodno prepodne za individualni obilazak grada,shopping. Dnevna žurka u klubu Hemingvej. FAKULTATIVNI IZLETI: odlazak do Struge – Struga je gradić na jugozapadu Republike Makedonije, od 16.559 stanovnika. Struga je administrativno sedište Opštine Struga, koja ima oko 65 809 stanovnika. Struga je rodno mesto makedonskih pesnika braće Konstantina i Dimitrija Miladinova i albanskog političkog aktiviste Ibrahima Tema. Struga se nalazi u dolini na obali Ohridskog jezera, na delu gde reka Crni Drim ističe iz Ohridskog jezera, koja teče kroz grad i deli ga na dva dela. Povratak na Ohrid. Slobodno vreme. Noćenje.

02.01.2020.
Slobodno prepodne. FAKULTATIVAN obilazak  manastira koji je posvećen Sv. Naumu učeniku Ćirila i Metodija koji ga je i sam izgradio 900.god. i na putu do manastira panoramsko razgledanje Muzeja na vodi. Manastir se nalazi na južnoj strani jezera na izvorima Crnog Drima 30-ak km od grada. Polazak je predviđen za 11:00h sa autobuske stanice kod pijace, preko puta Marketa Tamaro (bivši Tim Market). Nakon obilaska Sv. Nauma povratak za Ohrid i polazak za Srbiju u 16h.Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima 03.01.2018 (vreme dolaska zavisi od dužine čekanja na graničnom prelazu, na šta organizator ne može da utiče).

CENA ARANŽMANA PO OSOBI od 59€

(SMEŠTAJ + PREVOZ + OBILAZAK GRADA)

 

MOGUĆNOST PLAĆANJA ČEKOVIMA ILI ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM

HOTEL NOVA  RIVIERA 3* – 3 NOĆENJA SA DORUČKOM + PREVOZ = 149€

                                              – 3 NOĆENJA SA DORUČKOM + PREVOZ + DOČEK = 199€

DOČEK NOVE GODINE:

-Restoran

-Klub  

ARANŽMAN OBUHVATA:

– prevoz autobusom na relaciji Niš – Ohrid – Niš,

– obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča,

– smeštaj u izabranim apartmanima/sobama na bazi  3 noćenja (najam),

– organizaciju i vođstvo puta

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– obilazak manastira Sv. Naum – 5€

– krstarenje jezerom – 5€
– izlet do Struge – 5€

– boravišnu taksu – 3€

– zdravstveno osiguranje

– fakultativne obilaske i ulaznice

– individualne troškove

Doplata za polazak Beograda je 20€ po osobi. Doplata za polazak južno od Jagodine 10€.


CENA PREVOZA PO OSOBI IZ NIŠA JE 30€, 

ZA GRUPE POPUST

POPUSTI :

– dete od 0 do 2 godine besplatno, nema sopstveni krevet i sedište u autobusu,

– dete od 2 do 7 godina 30% popusta u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi, dete koristi pomoćni  ležaj i ima svoje sedište u autobusu,

– dete od 2 do 7 godina 50% popusta na zajedničkom ležaju u pratnji dve odrasle osobe,

– u slučaju da putnik koristi sopstveni prevoz  ukupna cena aranžmana se umanjuje za 15€ po osobi.

 

NAČIN PLAĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.

30% prilikom rezervacije ,ostatak čekovima ili putem administrativne zabrane do marta 2020god.

-Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate.

 

NAPOMENA: kategorizaciju svih objekata izvršila je komisija Ministarstva za turizam Republike Makedonije pri opštini OHRID. Za putovanje u Republiku Makedoniju potrebna je nova lična karta ili biometrijski pasoš s tim što  Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Prevoz prtljaga (2 komada) je besplatan, a putnik je dužan da brine o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo. U autobusu je zabranjeno pušenje i konzumiranje alkohola,opojnih sredstava. Agencija pravi raspored sedenja u autobusu i putnici ga se moraju pridržavati. Agencija određuje mesto i dužinu pauze. Uplatom prevoza putnik prihvata sve navode. Minimalni broj putnika za realizaciju aranžmana je 40.U slučaju odustajanja putnika od putovanja postupa se po Opštim uslovima putovanja. Agencija ne garantuje slobodna mesta na fakultativnim izletima ukoliko nisu rezervisana Ukoliko  putnik u dogovoreno vreme ne dođe na  mesto polaska za izlet ili krstarenje smatra se da je od istog odustao tako da se uplaćeni iznos ne vraća. U slučaju loših vremenskih uslova izlet do Sv. Nauma biće zamenjen izletom do Struge. Agencija ne snosi odgovornost za drugačije usmene informacije o programu putovanja. Smatra se da se putnik upoznao i saglasio sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem ugovora o putovanju.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organozatora MM TOURS PUTOVANJA DOO, licenca OTP 2/2019

***U ČEMU JE FORA – OHRID NOVA***

Detaljniji opis smeštaja možete videti na sajtu www.mmtours.rs

INFORMACIJE I REZERVACIJE NA 018/521329, 018/250280 I 060/0521329

Amenities of Ohrid 29.12-02.01.2020

Guest Reviews (0 reviews)

Ohrid 29.12-02.01.2020 Ohrid, Makedonija

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo