Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018Turisticka agencija Koliba Turs – Leto 2018
Forgot password?

Paralia 1 maj 2019

Available Rooms

No Rooms Found

 

Paralia se nalazi u podnožju planine Olimp 6 km udaljena od grada Katerini. Prelepa duga peščana plaža i veliki broj prodavnica, restorana, taverni, barova i noćnih klubova zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih turista. Zaljubljenike u kupovinu grčki trgovci će sigurno privući bogatom ponudom suvenira, nakita, krzna, odeće. Ovo turističko mesto posećuje veliki broj turista iz gotovo svih delova sveta a tokom prvomajskih praznika posećuju je turisti iz balkanskih zemalja u potrazi za odmorom. Fenomenalan je osećaj kupati se u Egeju a gledati najviše vrhove planine Olymp koji budu u ovo doba godine okovani snegom

Program putovanja:

1. DAN  MESTO POLASKA – Polazak iz Niša oko 22:00h i iz Leskovca oko 23:00h u večernjim satima (tačno vreme i mesto polaska – naknadno). Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN  SOLUN – PARALIJA – Dolazak u Solun u ranim jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Bela kula, Rotonda, Trijumfalna kapija, crkve Sv. Sofije, Sv. Dimitrija, Aristotelov trg, Galerijev Slavoluk. Obilazak čuvenog vojničkog groblja Zejtinlik, gde se nalaze posmrtni ostaci više od 7.000 srpskih vojnika poginulih u Prvom svetskom ratu. Fakultativni odlazak u tržni centar Cosmos i poseta fabrici kože. Vožnja do letovališta Paralija. Dolazak u popodnevnim satima. Smeštaj u vilama. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN  PARALIJA – Fakultativna poseta Meteorima. Dolazak u živopisni gradić Kalambaka, koji se nalazi u podnožju Meteora. Obilazak jedne od „fabrike ikona“ u podnožju Meteora. Slobodno vreme za odmor. Odlazak na Meteore koji predstavljaju skupinu pravoslavnih manastira. Poseta manastirima na Meteorima – „lebdećem kamenju“, koji su pod zaštitom UNESCO-a i sa pravom ih mnogi nazivaju osmim svetskim čudom. Panoramski obilazak spomenika kulture od izuzetnog značaja (Veliki Meteori, Sveta Trojica, Varlam…), sa posetom jednom od manastira. U povratku predah u kanjonu reke Pinie, poseta jednom od najvećih grčkih letovališta Agia Paraskeva (Sv. Paraskeva) u klancu Tempi i Afroditinom izvoru (čudotvornom lekovitom izvoru) koji se nalazi u jednoj od pećina pored crkve. Povratak u Paraliju. Noćenje.

4. DAN  – Slobodno vreme. Noćenje.

5. DAN  SRBIJA – Polazak za Srbiju u jutarnjim časovima. Vožnja kroz Grčku, i Makedoniju sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Srbiju posle ponoći.

CENA ARANŽMANA:
59 € po osobi

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio/video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
– smeštaj u vilama u Paraliji, na bazi 3 noćenja u 1/2, 1/3 i 1/4 studijima

– panoramsko razgledanje po programu putovanja,
– obilazak Zejtinlika,
– usluge turističkog vodiča – pratioca;
– troškove organizacije i vođenja programa.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja;
– obilazak Cosmos-a i fabrike kože 5€
– obilazak Meteora 20€

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana do polaska ili u 3 mesečne rate odloženo, čekovima građana, po prodajnom kursu Sber banke na dan deponovanja čekova (10 dana pre početka putovanja).

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA
U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA KOLIBA TURS
Organizator putovanja KOLIBA TURS, licenca OTP 65/2017

Amenities of Paralia 1 maj 2019

Guest Reviews (0 reviews)

Paralia 1 maj 2019 Paralia, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo